Kindertolk

Ik werk volgens de methode ‘Het Fluisterkind’.

De Fluisterkind methode is een methode om te luisteren naar wat je kind je te vertellen heeft. Net als paarden spiegels kunnen zijn voor ons, kunnen kinderen zijn als spiegels voor hun ouders.

Kinderen voelen aan wat jij als ouder nodigt hebt. Kinderen voelen ook pijnen, problemen en onbewuste angsten die hun vaders en moeders met zich meedragen. De methode ‘Fluisterkind’ werkt met deze spiegels.

Volgens deze methode vertonen kinderen gedrag wat ‘vertaald’ kan worden naar pijnplekken, angsten en verlangens van hun ouders.  Zo kun je via deze vertaling je eigen innerlijke pijn, angst en of verlangen vinden.

Tijdens een intakegesprek dat plaatsvindt met vader en/of moeder wordt op papier vastgelegd wat het probleem is dat speelt bij het kind en/of waar het kind last van heeft. Als kindertolk vertaal ik vervolgens het verhaal en koppel dit terug naar jou als vader en/of moeder.

Naar aanleiding van de vertaling wordt bekeken wat voor stappen er eventueel nog ondernomen kunnen worden om het innerlijk probleem bij jou op te lossen. Een coachsessie met de paarden kan hier een goed vervolg zijn.

Vaak kan een inzicht zoveel los maken, dat een kind binnen korte tijd in zijn of haar gedrag al drastisch verandert.

Deze methode kan toegepast worden bij allerlei soorten gedrag als ADHD, ADD, Autisme, Faalangst, Hoog gevoeligheid, bedplassen, moeite met zindelijkheid, agressief gedrag, angst, paniekaanvallen, nachtmerries etc.

De sessies vinden plaats in mijn yurt. Een yurt is een Mongoolse nomadentent.